skip to Main Content
frisoersalon-03-hairforceone

Personale hos HairForceOne i Slagelse
Alle frisører hos HairForceOne har som minimum den 4 årige frisøruddannelse

Frisør Katrine - HariForceOne i Slagelse

Katrine Bondam

Medejer | Uddannet frisør (2003)

Katrine blev udlært frisør med den 4 årige uddannelse i 2003, hun har arbejdet som frisør i Slagelse siden, og i 2013 åbnede hun salon Hair Force One sammen med Louise. Katrine er en rolig person, der får dig helt ned i gear når du sidder i stolen. Kreativ og med på moden, og kaster sig gerne ud i de store opgaver.

Frisør Louise - HariForceOne i Slagelse

Louise Grith Ibsen

Medejer | Uddannet frisør (2003)

Louise blev udlært frisør med den 4 årige uddannelse i 2003. Louise har arbejdet i Skælskør og Slagelse inden hun startede egen salon op i Dubai i 4 år. Efter de 4 år kom hun tilbage til Slagelse og i 2013 startede hun Hair Force One op sammen med Katrine. Louise er med på moden og er ik' bange for at kaste sig ud i nye projekter.

Frisør Christina - HariForceOne i Slagelse

Christina With

Uddannet frisør (2009)

Christina blev udlært med den 4 årige uddannelse i 2009. Hun har arbejdet i Slagelse siden, og i 2013 blev hun ansat i Hair Force One. Christina er en dygtig frisør og skarp med en saks. Hun giver sig god tid til hver enkelte kunde og lytter til netop det behov kunden ønsker.

Frisør Beatrix - HariForceOne i Slagelse

Beatrix Jelstrup

Uddannet frisør (2004)

Beatrix blev udlært med den 4 årige uddannelse i 2004. Hun har arbejdet i Slagelse siden, og i 2018 blev hun ansat i Hair Force One. Beatrix er en dygtig frisør og er ikke bange for at kaste sig ud i vilde projekter. Beatrix er energisk og kunden kan roligt læne sig tilbage og nyde behandlingen i stolen.

Back To Top